ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ 3ου ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+

Από την 1/5/2022 έως 7/5/2022  πραγματοποιήθηκε η 5η και τελευταία  συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με θέμα: «Diverse Teaching Methods Based on Student’s Learning Styles 2019-IT02-KA229-062195» στο Τίργκου Ζίου της Ρουμανίας.

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και τη Ρουμανία. Έγιναν οι παρουσιάσεις που είχε ετοιμάσει κάθε χώρα στο σχολείο που  φιλοξένησε αυτή τη συνάντηση : το Colegiul National “Spiru Haret”.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθούμε σημαντικά αξιοθέατα της περιοχής αλλά και της Ρουμανίας γενικότερα, όπως το κτίριο του Κοινοβουλίου (Παλάτι του Λαού) και την Πλατεία Unirii στο Βουκουρέστι, το σπήλαιο Pestera Muierilor, το παραδοσιακό χωριό του Gorj και το Bran Castle στην Τρανσυλβανία.

 Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τις εκπαιδευτικούς Φ.Χατζή και Γ.Αποστολάκη  και από τους μαθητές και τις μαθήτριες: Ινώ Βεληβασάκη, Μελίνα Κεραμιδά, Γιώργο Κοντογιαννόπουλο, Νουρ Ουάις , Κατερίνα Ραφαηλίδη και Σαβιόλα Χοτζάι.

Όλοι οι συμμετέχοντες επέστρεψαν ενθουσιασμένοι, γεμάτοι νέες εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις.