ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+

Από τις 27/3/2022 έως τις 2/4/2022 πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με θέμα Diverse Teaching Methods Based on Student’s Learning Styles 2019-IT02-KA229-062195 στην Κωνσταντινούπολη.

 Στην κινητικότητα συμμετείχαν μαθητές/τριες και εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και τη Ρουμανία, οι οποίοι εργάστηκαν για το πρόγραμμα και είχαν και την ευκαιρία να επισκεφθούν τα σημαντικότερα μνημεία της Πόλης, όπως την Αγιά Σοφιά, το Τοπ Καπί, το Ντολμά Μπαχτσέ, την πλατεία Ταξίμ και την Κλειστή αγορά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η επίσκεψή μας στο Δημαρχείο και η συνάντηση μας με τον Κυβερνήτη της περιοχής του Σανκακτεπέ κ. A.Karakaya, όπου μπορέσαμε να συζητήσουμε θέματα σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων της χώρας.

Το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από τις εκπαιδευτικούς Μ.Παππά και Ε.Γεωργάκη και από τους μαθητές και τις μαθήτριες: Β. Γκουρμπαλιώτη, Σ. Μπατάλα, Ι. Βασιλοπούλου. Α. Λαδοπούλου και Η. Λιώνη. Η διεξαγωγή του προγράμματος ενθουσίασε τους συμμετέχοντες, οι οποίοι αποκόμισαν αξέχαστες εμπειρίες.

Ανυπομονούμε για την 5η και τελευταία συνάντηση του προγράμματός μας στη Ρουμανία, η οποία θα σημάνει και τη λήξη αυτής της τόσο όμορφης και εποικοδομητικής συνεργασίας.