Σφήτιος Δρόμος 2023

Ο Δήμος Κρωπίας και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΦΗΤΤΟΣ», διοργανώνουν την  αθλητική εκδήλωση «Σφήττιος Δρόμος 2023», την Κυριακή 9 Απριλίου 2023, στο αθλητικό κέντρο «SAN SIRO» (στην οδό Σφηττού, λίγο πιο πάνω από την Ιερά Μονή Βηθλεέμ)και ώρα 10.00πμ. 

Πρόκειται για αγώνα δρόμου και πεζοπορίας o oποίος επανέρχεται ως ετήσια αθλητική εκδήλωση ύστερα από 8 προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις. Eντάσσεται στην πολύχρονη προσπάθεια ανάδειξης της αρχαίας «Σφηττίας Οδού» και της επανασύνδεσης όλων των πληθυσμιακών ομάδων του Δήμου μας με τους σκοπούς του λεγόμενου «μαζικού αθλητισμού». 

Οι αγώνες περιλαμβάνουν οργανωμένες συμμετοχές ενηλίκων (4χλμ), μαθητών/τριών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ΑμΕΑ,  με πολλές κατηγορίες-αγωνίσματα (100μ,150μ, 350μ, 600μ, 1000μ, 4.000μ). 

Τα αγωνίσματα ξεκινούν στις 10:30. Οι αθλητές-συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του αθλητικού κέντρου «SAN SIRO» στις 10:00 και να δηλώνονται οι συμμετοχές. Ο Δήμος μας ευχαριστεί τη διεύθυνση του αθλητικού κέντρου για τη δωρεάν προσφορά των υποδομών του. 

Την εκδήλωση υποστηρίζουν: η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κρωπίας, η Δημοτική Επιτροπή Υγείας με εθελοντές γιατρούς, εθελοντές γυμναστές των δημοτικών γυμναστηρίων του ΝΠΔΔ «Σφηττός» & εθελοντές υπάλληλοι του δήμου.

 Μετά το πέρας της διοργάνωσης θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης και η απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων.